top of page

Fra Sykkylven til "The Big Apple"

Nå nærmer det seg 17 Mai, grunnlovsdag, korpsmusikk, salutter, bunader, pølser og is. Slik blir ikke vår feiring i år! Vi tar nemlig turen til USA, nærmere bestemt New York. Dem 15 til 17 Mai arrangeres den årlige International Contemporary Furniture Fair, bedre kjent for forkortelsen ICFF. Denne holdes ved Javits Center på Manhattan.

ICFF er Nord Amerikas ledende plattform for moderne møbel design. På messen får man presentert en bredt spekter av produkter, men også inspirasjon gjennom paneldebatter, foredrag og samtaler med andre i fagmiljøet.


Hvert år deltar Norsk Industri med en stand - Inside Norway - på ICFF, hvor Norske produsenter av møbler, interiør o.l. presenteres for det Amerikanske markedet. I år er vi en av disse, med vårt brand Dyfosit® Reflects your movements. Her stiller vi sammen med Lundhs Real Stone, Hadeland Glassverk, Eikund, Heymat, Volver, Fram Oslo og Figgjo.


For de som ikke er kjent med Dyfosit® fra før, er dette våre egenutviklede, patenterte funksjonssystemer til hvilestoler. Fokus gjennom innovasjonsprosessen her har vært designfrihet og komfort - noe vi har løst på en måte som ingen andre har fått til før oss.

Vi mener at designere skal få kunne utfolde kreativiteten sin uhemmet. Møbelprodusentene skal kunne beholde sin unike identitet og uttrykk gjennom møblene. Sluttkunden skal kunne finne tilbake til hvilepulsen raskere, sitte lengre uten at dette "kjennes på kroppen" og uten irriterende skjortetrekk.Vi har hatt en Norsk og Europeisk tilstedeværelse i noen år nå, og opplevd suksess med våre produkter på disse markedene. Nå tenker vi det er på tide at vi tar turen over dammen til det store eplet for å møte potensielt nye samarbeidspartnere.


Det er verdt å nevne at vår salgs- og markessjef; Inger Sjøli skal delta i en paneldebatt hvor vi som stiller sammen med Norsk Industri får profilert oss mot deltakerne på messen. Her skal vi fortelle om hva som gjør nettopp oss til en unik leverandør, hva som gjør våre produkter særegne. Vi mener selv at det som gjør oss unike, konkurransedyktige og relevante er kompetanse og teknologi, en grønn tankegang. Men ikke minst er det konstante drivet til å "gjøre det lille ekstra".


Vi har vært en del av det norske møbeleventyret i over 70 år. Hvor vi har fått tatt en aktiv del i oppbyggingen og formingen av industrien. Dette er vi stole av, dette ønsker vi å vise frem!

Tar du deg turen over dammen i løpet av disse dagene, kom innom oss på stand #519.


Trykk på invitasjonen her på siden og få en gratis billett til messen!

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page