top of page
  • ida7182

Ny styreleder i Sykkylven Stål


- Jeg ser frem til å være med og utvikle bedriften inn i fremtiden, sier Gunnar Stein Hareide som er ny styreleder i Sykkylven Stål.


Hareide har lang fartstid som styreleder og styremedlem i en rekke lokale og nasjonale bedrifter, som blant annet Spilka, Granne Forsikring, Jets Vacuum, SINTEF og Norsk Industri. I tillegg kan han skilte med mer enn 9 år som styreleder i ÅKP.


Flere ben å stå på


- Jeg er sterkt opptatt av vekst og styrking av vår flotte region og næringsliv. Sykkylven Stål er en spennende bedrift som har valgt å ha «flere ben å stå på», og er dermed godt rustet for urolige perioder som vi til dels er inne i nå, sier Hareide.

Sykkylven Stål er en høyteknologisk kompetansebedrift innen bearbeiding og overflatebehandling av metall og plastkompositter. I tillegg produserer Sykkylven Stål patenterte funksjoner som hever komforten i lenestoler under merkevaren Dyfosit®.

Samtidig går Hareide inn som styreleder i søsterselskapet Dynoform som leverer egenproduserte utemøbler skapt for å tåle norsk klima, samt undervisningsmøbler med fokus på holdbarhet og smarte løsninger.


Omsetning på over 70 millioner

Sykkylven Stål ble stiftet i 2003 og har i dag 40 ansatte. I 2022 hadde selskapet en omsetning på 73 millioner kroner.


- Med målrettede eiere, dyktig ledelse og sterkt motiverte ansatte blir dette en veldig spennende reise, sier Hareide.


Hareide tar over som styreleder etter Karl Inge Rekdal som har hatt tittelen i 2 år, og som nå er nestleder i styret. Rekdal er også daglig leder i Sykkylven Stål og Dynoform.


- Vi er veldig glade for å få en så erfaren og kompetent styreleder inn i Sykkylven Stål, sier Karl Inge Rekdal.

130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page