top of page

OM OSS

Sykkylven Stål AS

I dag er vi en miljøbevisst, teknologisk kompetansebedrift med en klar strategi for vekst.

 

Vi har en voksende portefølje av egenutviklede funksjonsbeslag, egne produkter til skole- og undervisningsmarkedet, samt at vi er en pålitelig og kvalitetsorientert leverandør til møbel- og maritim bransje. Vi er stolt av å kunne være en presis sparringspartner for de nærliggende møbelprodusentene i deres produktutviklingsarbeid, vi er stolte av å kunne levere produkter som holder ekstreme toleransekrav til maritim næring, vi er stolte av hvordan vi håndterer vår rolle som en verdiskapende bedrift på en bærekraftig og fremtidsrettet måte. Vi arbeider med miljø og samfunnsansvar som bygger på en erkjennelse av næringslivets grunnleggende forpliktelse til å drive vår virksomhet på en bærekraftig måte, med respekt for mennesker, fremtidige generasjoner og miljø.

 

Med våre 40 ansatte, skaper vi kvalitetsløsninger som begeistrer og styrker konkurransekraften til våre kunder og samarbeidspartnere.

Bilde1_edited.jpg

Vi arbeider med miljø og samfunnsansvar som bygger på erkjennelse av næringslivets grunnleggende forpliktelse til å drive vår virksomhet på en bærekraftig måte, med respekt for mennesker, fremtidige generasjoner og miljø. Vi tar en ansvarlig og viktig samfunnsrolle hvor vår verdiskaping gir bærekraftig bidrag som er med på å sikre velferden i Norge. 


Vi følger opp at alle våre leverandører ivaretar sitt samfunnsansvar.

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft her!

Fjells%25C3%2583%25C2%25A6tra_haust_112_edited_edited.jpg
Bilde1_edited.jpg
9_edited.jpg

Sykkylven

Sykkylven er kjent for sin lange historie og mange tradisjoner innen design, møbel, produktutvikling og møbelproduksjon. Siesta og Stressless kommer fra denne nasjonale møbelklyngen, samt at kjente designere som Ingmar Relling har hatt historiske innvirkninger på møbelbransjen og har kunnet notere seg levedyktige suksesser både nasjonalt og internasjonalt.

Gjennom nært samarbeid med møbelprodusentene i regionen har vi kunnet utvikle unike funksjonssystemer med lang levetid, utvidet designfrihet og sikrer komfort.

bottom of page