top of page

Informasjonskapsler

Sykkylvenstal.com bruker informasjonskapsler (cookies), dersom du har godtatt dette i nettleseren din. 

Analyseverktøy

Vi benytter oss av Google Analytics for å samle inn statistikk og informasjon om bruken av nettstedet. Dette gjør vi for å kunne sette i gang kontinuerlige forbedringer av nettstedet, og gjøre den helhetlige brukeropplevelsen bedre. 

Den informasjonen vi samler inn via Google Analytics er hvilke sider som blir besøkt, hvor brukerne kommer fra, gjennomsnittlig tid brukt på hver side og hvordan besøkende navigerer rundt på sidene våre. Denne trafikkinformasjonen lagres hos Google i 30 dager, men kan ikke brukes til å spore tilbake til deg som bruker. 

Sykkylvenstal.com er presentert på en WIX.com plattform. Wix.com gir oss tilgang til en nettbasert plattform som lar oss presentere vårt firma til dere. Dine data kan bli lagret på Wix.com’s sikre servere.

På nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få flere tips til sikker bruk av internett.

Personvern

Her finner du informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, og hvordan du får innsyn i opplysninger vi har om deg. 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Sykkylvenstal.com har per 07.12.2021 ingen påmeldingskjema til nyhetsbrev, innsendingsskjema, eller andre måter for deg å sende oss dine personopplysninger via nettstedet. 

Etter personopplysningsloven har du rett til innsyn i opplysningene som er lagret om deg. Du kan også kreve at opplysninger om deg, som er feil, blir rettet. Du kan også velge kreve å få alle opplysninger om deg slettet.

bottom of page